Τεχνική υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη στα συστήματα ασφαλείας ξεκινάει από την σωστή εγκατάσταση, αλλά δεν σταματάει εκεί. Όταν παραδοθεί το σύστημα ασφαλείας στο πελάτη θα λειτουργεί απρόσκοπτα και αδιάλειπτα, όμως όσο περνά ο χρόνος εάν δεν το παρακολουθεί κανείς και δεν το συντηρεί είναι λογικό να μειώνεται η αξιοπιστία και η ετοιμότητα του. Έτσι όπως προβλέπεται από το εργοστάσιο κάθε 2 - 3 χρόνια περίπου, πρέπει να γίνεται service για να είστε εξασφαλισμένοι.

Είμαστε σε θέση να επισκευάσουμε το παλιό σας σύστημα που είναι εκτός λειτουργίας έστω και εάν δεν το έχουμε εγκαταστήσει εμείς.

Σε όλο το διάστημα λειτουργίας μας διακρινόμαστε για την αυστηρή εχεμύθεια που διαθέτουμε, την άριστη οργάνωση που έχουμε και τα άμεσα αποτελέσματα που προσφέρουμε.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, είναι ο πλέον κατάλληλος και αξιόπιστος ώστε να μας βοηθάει να φέρνουμε εις πέρας κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουμε.

Στη περίπτωση αναγκαίου περιστατικού ο τεχνικός υπηρεσίας θα δώσει τις απαραίτητες τηλεφωνικές οδηγίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα.


 


ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τελευταία νέα

BANDIT Σύστημα ομίχλης ασφαλείας. Το BANDIT είναι η γρηγορότερη και πυκνότερη ομίχλη ασφαλείας του είδους παγκοσμίως.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ