ΑντίμετραBANDIT Σύστημα ομίχλης ασφαλείας

Το BANDIT είναι η γρηγορότερη και πυκνότερη ομίχλη ασφαλείας του είδους παγκοσμίως.

Το BANDIT είναι η ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομίχλη ασφαλείας στην Ευρώπη που έχει δοκιμαστεί ανεξάρτητα και πιστοποιηθεί ότι συμφωνεί πλήρως με τον κανονισμό ΕΝ 50131-8 που εφαρμόζεται από την CENELEC (European Committee Electro-technical Standardization) από τον Απρίλιο του 2010.

Το BANDIT ηγείται του ανταγωνισμού καθώς θέτει νέα πρότυπα στα προϊόντα ομίχλης ασφαλείας όσον αφορά την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές πατέντες, το BANDIT παράγει ομίχλη απολύτως αβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό ενώ παράλληλα διαχέει υψηλής πυκνότητας καπνό προστατεύοντας την απώλεια και την φθορά της περιουσίας σας από τη ληστεία ή την διάρρηξη. Με το που παραβιάζονται τα κλασσικά μετρά ασφαλείας, το BANDIT διαχέει άμεσα ομίχλη ασφαλείας με τέτοια πυκνότητα που αποτρέπει τον εισβολέα να εισβάλει στην ιδιοκτησία σας και να αφαιρέσει το πολύτιμο εμπόρευμα σας.

Το BANDIT μπορεί να εφαρμοστεί για 24ωρη και καθημερινή προστασία αποτρέποντας την ληστεία.

Δεν είναι τυχαίο ότι το BANDIT κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά και χρησιμοποιείται εκτενώς στην αποτροπή ληστειών, διάρρηξης και ελαχιστοποιεί κάθε είδους απώλεια, καταστροφή και απειλή του εμπορεύματος σας.


Το BANDIT είναι το γρηγορότερο και πυκνότερο προϊόν ομίχλης ασφαλείας στην αγορά
Προστατεύει ένα ολόκληρο κατάστημα σε λίγα δευτερόλεπτα
Διαχέει 28 κυβικά μέτρα ομίχλης το δευτερόλεπτο
Εκτοξεύει την ομίχλη σε απόσταση 6 μέτρων μόλις στα δυο πρώτα δευτερόλεπτα
Μια μόλις μονάδα μπορεί να προστατεύσει ένα χώρο μεταξύ 50 και 500 κυβικών μέτρων

Γιατί είναι η ταχύτητα σημαντική σε ένα προιόν ασφαλείας
Οι εισβολείς αποτρέπονται άμεσα από το να εισέρθουν στις εγκαταστάσεις και τα εμπορεύματα της εταιρείας
Ελαχιστοποιείται η καταστροφή των εμπορευμάτων και των εγκαταστάσεων
Μειώνει την ορατότητα στα 25 εκατοστά (απόσταση ματιού με αντικείμενο)
Η ομίχλη είναι απολύτως ασφαλής σε κάθε περιβάλλον

Γιατί είναι η πυκνότητα σημαντική σε ένα προιόν ομίχλης ασφαλείας
Δεν μπορεί να κλαπεί κάτι που δεν διακρίνεται
Καθυστέρει την διάλυση της ομίχλης και αυξάνει την αποτελεσματικότητα της

Παρουσίαση Συστήματος Ασφαλείας Ομίχλης BANDIT (video)


Ασφάλεια ηλεκτρονικών υπολογιστών

Σκοπός μας, η προστασία των δεδομένων είτε αυτά βρίσκονται στο οικιακό είτε στο επιχειρησιακό σας περιβάλλον.

Με τη μελέτη και εγκατάσταση στον προσωπικό ηλεκτρονικό σας υπολογιστή εφαρμογών και εξειδικευμένων προγραμμάτων τα οποία αποτρέπουν την εισβολή κακόβουλου λογισμικού και λειτουργιών

Mε την διασφάλισή τους ενάντια στα πολύπλοκα προγράμματα malware και τις απειλές από trojan, spam έτσι ώστε να υπάρχει ένα υγιές και ολοκληρωμένο σύστημα.

Με την εγκατάσταση προγραμμάτων που επιτρέπουν τον γονικό έλεγχο (parental control) ώστε ο γονέας να έχει πλήρη εποπτεία των κινήσεων του παιδιού του και επιτρέποντας του να μπει μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες.

Τοποθετώντας firewall με σκοπό να αποτραπεί οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση.
Δωμάτιο Ασφαλείας (Safe Room)

Ειδικές εφαρμογές για κατασκευή δωματίου ασφαλείας - πανικού, ο οποίος είναι ένας μικρός χώρος κατασκευασμένος από μπετόν ή δομικό ενισχυμένο εξοπλισμό με ατσάλινη πόρτα, έχοντας σκοπό την προστασία των ιδιοκτητών σε περίπτωση κινδύνου.

Ο βασικός εξοπλισμός που τοποθετείται στα εν λόγω δωμάτια περιέχει εξοπλισμό επικοινωνιών, κινητό τηλέφωνο, VHF, CB, PMR, ερασιτεχνικό ραδιόφωνο με πομποδέκτη, ώστε να επιληφθούν οι αστυνομικές αρχές.

Παράλληλα τοποθετούνται τα τερματικά των καμερών για εποπτεία τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών καμερών ασφαλείας.

Είθισται στο δωμάτιο ασφαλείας – πανικού να τοποθετείται χρηματοκιβώτιο, και εξοπλισμός με τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και επιβίωσης, όπως φακό, κουβέρτες, ένα κουτί πρώτων βοηθειών, νερό, συσκευασμένα τρόφιμα, εργαλεία αυτοάμυνας , όπλα, μια μάσκα αερίου, και μια απλή φορητή τουαλέτα κομποστοποίησης RV.

Παροχή αυτονομίας με ηλιακά panel και ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Η/Ζ για ηλεκτρισμό και υποστήριξη του κλιματισμού - εξαερισμού.
Σύστημα εγκλωβισμού εισβολέα

Συστήνουμε ειδικές εφαρμογές σε ιδιαίτερους χώρους, σε συνδυασμό με το υφιστάμενο σύστημα συναγερμού να επιτύχουμε εγκλωβισμό και πρόκληση πανικού του εισβολέα.


 


ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τελευταία νέα

BANDIT Σύστημα ομίχλης ασφαλείας. Το BANDIT είναι η γρηγορότερη και πυκνότερη ομίχλη ασφαλείας του είδους παγκοσμίως.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ